neljapäev, 25. veebruar 2021

Teine: neljapäevast neljapäevani

18.02. Kõik ilusad plaanid, minna ja olla, olid paigas ja siis tuli valitsus ja nullis need ära. Siiralt kahju, sest vaim oli valmis ja hing küsib vaheldust. Ning lisaks ka riigi tasandil näisid plaanid paigas, kuid uus minister arvab, et Tallinn-Pärnu mnt ei ole karjuv vajadus, ning siingi on nullimise teema käsil vaatamata sellele, et tegelikult see maantee karjub iga päev. Kõrva-silmaklapid aitaksid luua vähemalt illusiooni. Miks ma neid ei kanna?

19.02 Poodlemine on õnneks lubatud. Oli abiks küll. Tõstsin ja vaatasin iga eset, sest aega oli vaja parajaks teha. Õhtuks olin läbi nagu lätiraha, aga ikka pisut õnnelik ka, sest sall on uus ja pluus on teiseringi uus. Õhtune emotsioon läks filmi „Ben on tagasi“. Need ema ja lapse teemad on päevakorral nii elus, raamatus kui filmis.

20.02 Päeva põnevus tuli suusatamisest. Muidugi MK-etapp ja oma suusaringid ka.

21.02 Proovisin uusi maitseid, Matcha tee maitseb rohuselt, kaya pisut läägelt, kuid õhtuste pannkookidega olid mõlemad ok maitsed.

22.02 Vaatasin jupiterist dokfilmi Anu Rauast. Mida vanemaks, seda enam ma fännan selliseid dokfilme. Anu ütles umbes nii, et ilutäppe puistatakse ellu mõõdukalt, kuid kui sa neist midagi märkad, siis tahaks selle kinni püüda ja endale hoida. On küll nii, et tahaks ilusaid  hetki hoida ja neid mäletada, aga mälu valib ja hetked on üürikesed. Ja mõnikord rikub valu ilu ära. Õhtusöögi pann nägi meil väga kena välja, siis aga võtsin palja käega tulisest pannisabast kinni ja oligi kogu ilul kriips peal, sest valu oli tugevam. Õnneks kasvab meil tuleroos, mis päästis suuremast jamast.

23.02 Kogu Eesti uisutab, sest sadas jäävihma ja kõik teed on nii libedad, et astu kuidas tahad, potentsiaalne oht kukkuda on kogu aeg. Kurvem olen aga sellepärast, et minu suusarada kahaneb iga tunniga. Kartsin et äkki enam ei kannata, aga sain suusatada küll. Tegin oma traditsioonilise ringide arvu. Viimasel ringil kukkusin korralikult ja õnnelikult. Saingi märgilise punkti hooajale, mis oleks ju võinud siiski pikem olla.

24.02 Head vabariigi aastapäeva! Kiluleiba ei söönud, aga muffinid kaunistasin pidupäevaselt ning teler ja telefon tegid päeva pidulikumaks. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar