pühapäev, 28. juuni 2015

Käidud :)



Sel aastal on küll nii läinud, et oma kõige paksemat talvejopet ma veel kapipõhja ei ole saanud ära panna. Pagana külm on ikka veel hommikul ja õhtul koeratiire teha. Ilmataat ei taha kalendriga koostööd teha. Mis parata. 
Samas on juba veidike säravamaid hetki ka. Vähemalt eile Hansapäevadel oli, nii vahelduvalt - kord kampsun seljas ja siis jälle seljast ära. Päevad ise olid aga nii meeleolukad ja hoogsad, nagu selline suurüritus olema peab: rahvast palju, palju, nii müüjaid kui ostjaid-uudistajaid. Mina jäin küll nende viimaste hulka, sest midagi otseselt just ei isutanud ostma. Vaid ühe leiva ja juustupatsi järgi tundus isu olevat ja need siis kotti ka rändasid.  Samas oli siiski tore seda melu jälgida ja lasta end voolul kaasa vedada, isegi see tunglemine ei olnud häiriv (tavaliselt mulle rahvarohked üritused ei meeldi). Väga meeldis  aga esinejate osa, näiteks Rüüt oli selline mõnus-meloodiline- tempokas folgibänd, pani jalagi kõpsuma.  
Eile tundus küll, et kogu Eesti rahvas on kokku tulnud Pärnu, liiklus oli suur, isegi väike ummik oli Tallinna mnt-l. Parklad täis ja auto paigutamisega tekkis raskusi. Samas kui õhtul vilksamisi nägin telerist popkooripidu, siis paistis, et ei olegi kõik inimesed Pärnus, Tartus paistis ka rahvast olevat murdu. Millegipärast on nii, et suvel on  hinges igatusus minna kusagile  suurem kui talvel või kevadel või sügisel. Mulle tundub, et alati ei ole asi üldse nende ürituste sisus, vaid tahtmine on juba minna sellepärast, et teised ju käivad ja mida mina siis üksinda kodus konutan. Meelt peab ka lahutama.

P.s Kuna lähenemas on puhkus, siis on paras aeg esialgseid plaane (kuhu puhkuse ajal minna) pidama hakata. On ju nii, et puhkust ei saa lugeda korda läinuks, kui kusagil ei ole käinud. Mõistlik oleks vaadata esmalt koduümbruses ringi ja osaleda siinsetel olengutel. Nii et mind võib kohata võib olla ühel või mitmel neist ;) Suuremad plaanid on veel pidamisel :) Aga üks on kindel, mingi plaan ikka tuleb, ikka selleks, et pärast oleks tore öelda - käidud-tehtud!!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar