esmaspäev, 6. jaanuar 2020

Head ja uut!


Uus aasta on juba kuus päeva vana. Algas ta meil kenasti, suure saluudi ja suure kalli-ralliga. Olen aastavahetuse saluudi usku, kui vahetub aasta, siis võib pauku teha küll. Ja lisaks võib kõiki kallistada. Argipäeval ei hüppa ju nn naabrimehele kaela, nüüd aga oli täitsa ok kallistada kõik tuttavad ja pooltuttavad üle. Õnneks oli ka esimene kallistaja meesterahvas (oma mees ei pidavat lugema). :D

Esimene jaanuar tervitas imekena, võib öelda, et kevadilmaga. Päike säras taevas, tuuleke oli leebe ja seega tegin oma traditsioonilise kõnnitiiru. Need ca 5km möödusid küll telefoniga lobisedes, aga jõudsin ka tähele panna, kuidas vulisevad veed, pajudel on tibud ja järve veetase on ebatavaliselt kõrge.

Esimene jaanuar on alati selline kulgemise ja lihtsalt olemise päev. Söömine läheb vana-aasta toitude arvelt ja midagi väga asjalikku ka ei taha teha. Seega helistasin läbi kõik mulle olulised inimesed,vaatasin Koera elu mõtet ja panustasin seejuures ka mõne pisaraga. Kuigi et jah, filmi üldine toon ju siiski nii väga nukker ka ei olnud. Õhtu lõpetasin saunaristsetega, s.t õnnistasin sisse meie kodu uue leili ja lava. Nii et usun esimese jaanuari meeleolu ja üldist vibe ning loodan heale aastale. Vast tuleb tibake lundki, tibake on ju juba maas ära käinud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar