neljapäev, 3. märts 2022

Üheksas nädal

 

*Siiani olid Vene vägede koondumise jm sellised uudised veel kauged, aga täna hommikul telefoni näppides tuli see kõik nii lähedale, et puges hinge ja pani muretsema. Siiski on ka pidupäev. Meil tegelikult isegi topelt, et üks pereliige saab aasta vanemaks. Nii me siis sõime-jõime ebameeldivate uudiste paistel.  

* Sellist maru pole ammu tunda saanud, tuul tahtis püksid jalast ära viia. Ilmataatki protesteerib Putini hullude tegude vastu. Minul oli vaja küll olla õnneks kaasreisija ja vastutust ei olnud, aga ka kaasreisijana oli tajuda tugevat külgtuult, mis auto teele ujuma pani. Mure vajus siiski lobisemise varju ära. Kokkuvõttes oli tore päev, sest vool oli alles, spaas sai mõtted ja meeled vabaks lastud ning kõik kehapoorid avatud ning sportlikult ujutudki nii mitmed basseiniotsad, et ei mäletagi, millal ma viimati nii palju meetreid ujusin.

*Päikese kord. Täis kevad on õues. Asjatasin natuke kuuri all ja natuke kappides, seda korra loomise mõttes. Ega ma palju ruumi juurde ei tekitanud, sest kogu aeg on tunne, et äkki läheb vaja.

*Tean väga hästi, et see kõik, mis välja paistab, ei ole alati puhas kuld. Oli siiski taas kord üks ilus päev, sest sain osa meeldivast kontserdist. On vaja midagi, mis toonust tõstaks ja laul seda kindlasti on.

*Jälle ilus, meie lipuvärvides ilm, Tegin ekstra pika kõnniringi, lasin koeral nuuskida ja auku kaevata. Äpp kinnitas 12000 sammu.

*Püüan uudiseid vähe vaadata. Olen omapoolse abi andnud ja ega nende uudiste pidev jälgimine olukorda ei paranda. Parandab vast see väikene kõnniring, mille ma pärast tööpäeva suutsin käia. Lõpetasime oma kõndimise pimeduse varjus.

*Lapsemeelsus on ka vaja endast välja lasta, ja vähemalt vastlapäev on selleks õige päev ning valehäbi võib maha jätta. Libisesime liugu lustiga koos sõbranjedega. Mägi oli üsna ära lihvitud, seega tulid pikad liud. Põrutas ka natuke ja seda häälekamad me olime. Ei saa ilma kiljumata oma lapsemeelsust valla lasta.

*Päev täis lugemist: laste tööd, uudised, paks raamat. Küllastust ei tekkinud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar