teisipäev, 15. juuli 2014

Oh mind küll

Juulikuu pidavat olema puhastumise kuu, sellest lugesin juba mõnda aega tagasi. Haarasin siis ka mõttest kinni ja asusin oma kodu ja ehk ka hinge puhastama. Kõigepealt võtsin ette kapid ja oma käsitöö jaoks kogutud nii--nii tarviliku kola. Kerisin ja harutasin nööride sasipuntraid ja lõngajuppe. Kusjuures ikka suutsin ka südame  kõvaks teha ja mõne jupikese prügikasti ka saata. Siis tuuseldasin riidekappides ja kogusin kokku paraja hunniku, mis võiks suure tõenäosusega saada uuskasutust kellegi teise poolt. Kriitiliselt vaatasin üle  raamatud-ajakirjad. Ka sinna olin toppinud "äkki kunagi loen" ajakirju. Lõppeks vaatasin oma kotitagavara üle, mille sisse kiigates leidsin ammuunustatud asju ja mingeid märkmeid. Mul on ikka väga rumal komme lipikute peale igasugu asju kirjutada. Küll internetiaadresse või mõne ilusa laulu pealkiri või hoopis mõttetera.
Kusjuures hinge puhastumiseks on üks "kotist leitud" mõttetera täiesti omal kohal või õigemini seda peaks igal jumala päeval meeles pidama.

Eilne päev on minevik.
Homne päev on müsteerium.
Tänane päev kingitus.
(Babatunde Olatunji)

Teisest kotist leidsin sedeli nimetusega "Kansas" - Dust in the wind. Küllap olin selle põhjusega üleskirjutanud. Ilus akustilise kitarri meloodia, sekka viiuleid, kunagine ülestähendus meeldib mulle siiani. Veidi kurblik, aga samas ka väga tähenduslik. Usun sellesse, et igaks asjaks, ükskõik mis see meie elus ka ei ole, on põhjus. Isegi mingil ajahetkel tehtud ülestähendusel on omadus välja ilmuda just siis, kui selleks on kõige õigem aeg.

 
Ja kolmas märge, mis mind puudutas on taaskasutusnippe jagav http://www.craftwerk.ee/
 
Kuna kotid ja sahtlid said kõik koristatud, siis põnevaid leide oma kodustest laegastest ei ole niipea loota. Aga küllap neid koguneb taas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar