reede, 18. juuli 2014

Toreda päeva kaja

Sellise pealkirja võiks vaat et iga suvekuisele päeva kokkuvõttele panna. Suvel on ikka helgem olemine ja vaimustun nii kodus toimetamisest kui ka kodust välja minekutest. Mõni päev tagasi käisime meie kaks miniat ja võsukesed ka lihtsalt niisama Pärnu peal promeneerimas. Saime lobiseda maast ja taevast ning lapsed lustisid samuti ja tundsid end hästi.
Olen viimasel ajal palju lugenud ja kusagilt jäi silma, et Pärnus on üks tore jäätisekohvik, kus pakutakse isevalmistatud jäätist. Näis ahvatlev. Nii võtsimegi suuna Tammsaare 6 asuvasse Mama Toni's GELATOsse, et siis oma silmaga järele kaeda. Minu laps ütles kohe peale esimest limpsimist, et siia tuleme veel. Oli tõepoolest imehea jäätis. Kohapeal saab maitsta, võib süüa torbiku seest või süüa desserdina kausist. Valiku võimalust on, nagu ka palju erinevaid maitseid jäätist. Mina proovisin vaarika sorbetti ja röstitud kookosejäätist. Ime head mõlemad.
Teine käik oli tivoli. Ise nii väga ei kipugi enam, aga lastel oli ilmtingimata  vaja minna ja loomulikult  toimus mõrv rahakotile. Aga suvel oled kuidagi heldem ka ja endal tekivad imekergesti süümekad, et kuidas ma siis lapsele ei luba kui teine nii-nii väga tahab karusellidega sõita. Paraku olid vaat et pooled atraktsioonidest õnnemängud. Huvitav, muidu ei tohi laps ka sõrmeotsaga lotopiletit  katsuda (ostsin kord super summi piletit ja tahtsin, et laps oma käega valib, aga müüja pistis karjuma), aga tivolis õnne proovida võib igat pidi. Aga sellegipoolest oli tore.

Jäätised
Allikas: http://mamatonis.ee/jaatisekohviku-pildid

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar