kolmapäev, 18. oktoober 2017

Imelikud lood



Veider maailm. Minu teada on Sahhaara kõrb meist ilmatuma kaugel Aafrikas ja Portugalini on ikka ka väga pikk maa, aga kui kõrbeliiv ja tulekahjutoss oma jõud ühendavad, siis meil on keskpäeval nende koosmõjul tekk peale tõmmatud ja väljas on öö mis öö. Selline oli eilne imelik lugu. Keset päeva oli sama pime kui õhtul.
Tänane on seotud kalendriga, nimelt teeb meie kalender imelikke haake ja täna on tema ajaarvamise järgi 28. oktoober. Ei tea kuhu tal kiiret on. Või on see kalender  ka nagu prohvet, ennustas ilma pimedaksminemist ette – teadupärast keeratakse 28. kella ikka pimedama aja poole. 
Imelik on ka see, et meie mehed söövad kõrvitsat, ise aru saades, et on kõrvits, aga ei kurda. Ilmselt on kokk ilmutanud professionaalsemat poolt. Tänavu on meil neli suurt nunnukest, ja üks neist on juba menetletud. Olen kõrvitsat toppinud igale poole, kuhu tundub seda vähegi mõistlik panna. Lemmikuks osutus mannavaht väga vähese mannaga, s.t keetsin potitäie kõrvitsaid, kuhu panin maitseks ka veidi jõhvikaid ning et asi oleks veidi tummisem, lisasin sortsukese mannat. Kogu kupatuse mikserdasin vahule ja oli tõesti hää. Kõrvits ja jõhvikas on ikka väga hea kooslus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar