neljapäev, 26. november 2020

Maskiraad

 


Inimesi aetakse praegu hulluks hullude pealkirjade, vastikute uudiste ja draamadega. Ühe koroona patseindi käest küsiti, et mis ta tundis, siis ta ütleski, et vist ei tundnud midagi, aga kuna kõik ümberringi kisendab ainult koroonast ja see info on seinast seina, siis on raske orienteeruda ning aju hakkab iseenesest mingit tundmust genereerima. Piirangute pooldajad, vastased, vandenõuteooriad ja muidunaljahambad, kõik tahavad sõna ja iga üks on omamoodi arvamusliider.

Mina maski pooldan. Sellega on küll tülikas, aga mitte midagi hullu. Panen ikkagi poodi minnes, ka tööl olles maski ette. Imelik on end küll millegi nähtamatu eest kaitsta J Kui teaks, mis nägu see va koroona on, siis oleks lihtsam hoiduda. Küllap ta on individuaalse näoga, kuid  ega teda näha ei soovi küll. Kes soovikski! Nii et õmblesin esimese hirmuga kolm maski. Karta ju oli, et poest neid esimeses paanikas saada ei ole. Tellisin ka Kingitud elu fondist, kuid seal on suur tellimise järjekord. Küllap oli ka teistel veel sama loogika, et teen ühtlasi  head ja toetan haigeid. Nüüd on tegelikult valikut ja päris väikese raha eest olemas päris paljudes poodides.

Aga minu maskid said mustad, sest neid on lihtsam sobitada ükskõik mis riietusega. Nikerdasin lõike Marika Normeti mudeli järgi ja kulus nii paar tundi nende õmblemiseks. Ma ei olnud kiire ja ilmselt ei olnud 100% asja juures ka. Aga oleme terved!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar