pühapäev, 14. veebruar 2016

Üllatus, mis tuli munast



Mänguasju on meil alles mitte just palju, aga siiski, meie külalismängijate tarvis ja ega poiss ka veel äraviskamise, -andmisega ei ole iga asja puhul soostunud. Nii nad siis tumbas hunnikus on. Kui asjade sorteerimise päeva tegime, siis revideerisime üllatusmunadest saadud lelud välja. Mõnikord mõtlen, et kus on ikka raha selle üllatamise peale kulunud. Šokolaad ju selles olematult väike, ainuke rõõm ongi nänni leidmisel saadud üllatusmoment. 
Üllatusmunad tulid siis, kui  tüdrukud väikesed olid, nii et nemad on ka sellest muna-avamise rõõmust osa saanud. Esimese partii seest leidis toredaid lõvikesi. Ma ei teagi, võib-olla on nendele kollektsioonidele nimigi pandud (internetist andmetel Safari Camping Lions collection aastast 1993). Nii et üle 20 aasta on meil need ühest kohast teise tõsta olnud. Õnneks ei ole siiski äraviskamisele läinud (osad on kindlasti kadunud), sest tuli mõte panna purgikaanele selline väike kaunis-asi. Olen ideid näinud erinevate loomadega, kusjuures on need koos purgikaanega üle värvitud. Mina jätsin niisama, sest need väikesed loomakesed on nii ilusad värvilised, et puudub mõte neid veel üle värvida. Sellise vahva purgi saad siis, kui oled tühjaks söönud Vigala Piimatööstuse „Juustumäärdeporgandiga“. Väga maitsev oli. 
Täna on sõbrapäev. Laps ja koduloomad on oma sõbrapäeva üllatuse kätte saanud. Loodan, et tunne oli neil sama, mis üllatusmuna avades. Head sõbrapäeva :) Pühi ja pühitsemist ei ole kunagi liiga palju. Olgu siis ka tänane päev eriline :)

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar