esmaspäev, 24. mai 2021

Õmblesin valel päeval

 


Sellisel pühal, kus muru ka ei kasva, tegin mina pattu ja õmblesin. Üldse ei olnud plaanis, aga hetke tuju ajel võtsin õmblusmasina välja ja mõtlesin, kuna lapselaps tahab endale uut kepphobust ja algus oli juba tehtud, et teen siis edasi.  Vahepeal oli vaja hobuse jaoks kaltsukotis sorida ja sealt tuli välja kunagi alustatud teksapadi ja meenus kohe mõte, miks ma seda tegin ja miks ta toona pooleli jäi. 

Hobuse õmblesin masinaga kokku, ülejäänud on käsitsinokitsemise töö ja panin selle kõrvale ning lõikusin alustatud padja parajasse mõõtu, lõikasin alusriide ning vuristasin kokku. Padja toorik oli ka olemas ning padi meie suvemajja on valmis. Vahel harva, kui võrkkiiges loen, siis olen tundnud puudust millestki, mida on hea pea alla panna. Lapiöö tehnika on crazy-tehnika. See on ainuke, mida mulle meeldib teha, sest ei ole vaja palju mõõta, mõelda, mässata, lihtsalt natuke säti ja õmble. Tulemus on alati omanäoline.

Tegelikult õmblesin ühe hooga midagi veel, aga see jääb teiseks korraks, nagu ka hobune ja lõpupistete ootuses tikkimistöö. 😉

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar