neljapäev, 14. september 2023

Kahekümneviies

 

*Võin mõelda et polegi täna õhtul õues midagi tarka teha ja siis möödub ikka paar tundi midagi ümber istutades, miskit kastes, miskit tõstes. #maanaiserõõmud

* Nädalavahetuse märksõnad on töö, töö ja veel kord töö. Kartulid, puud, oad, seened, kurgid, lastele kraami kaasa pakkimine ja remondi ühe faasi lõpu lähenemine, ehk teisisõnu, mingi asjad said omale kohale tagasi pandud. Tükk maad kergem kohe, et miskit on kukilt ära.

- Naljakas on see harjumise jõud, kõnnin päevas ikka veel mitu korda külmkappi vale koha pealt otsima. Selle paari kuuga, mil ta seisis ajutiselt mujalt, jäi teekond nii jalgadesse, et tatsan seda rada kindlasti veel. Muidu on aga stabiilsema eluperioodi algus vast. Tegelikult ma lausa igatsesin seda rutiini ja vaiksemat aega, mil siia-sinna traavimist vähem. Selle tähistamiseks võtsin kera ja vardad ning alustasin soki kudumist. Küllap neid talvel ikka kulub.

*Täna oli keha nii raske-nii raske, üleeilne pingutus kandis ka selles suhtes vilja J

* See aasta on mind õnnistanud ooperitega. Õnnestus Endlas Tuhkatriinu ooperit vaatamas käia. Totaalselt teistsugune etendus oli. Juba fuajees võtsid vastu neli frakkides noormees, ja etendus algas tegelikult sealt. Mina ei saanud esialgu aru, aga kui nägin, et saab Tuhkatriinu kristallkinga proovida, haarasin ka võimalusest. Noormees võttis käevangu, teised kolm esitasid mulle tervituspiruetid ning mind pandi toolile istuma ning üks noormeestest proovis mulle seda kingakest jalga. No ei läinud :D Üllatav, et pärast olid kõik need kingakese proovijad ka  etenduse sees, ehk siis üks osa etendusest. Kiidan ennast siiani, et ma ikka tegin seda, nii vahva üllatus oli. Ooper ise meeldis ka, just lavastuse poole pealt. Et nüüd printsi tüdruk mängis, oli üllatav ja võttis mingeid ilusaid unelmaid maha. Ma ei saanudki aru, kas see oli mingi lesbi-prints. Igatahes teda nimetati printsiks. Olen küll absoluutselt salliv inimene, aga… J Igatahe oli üllatusi täis etendus ja selle tuules saab mõnda aega rõõmsalt purjetada.

* Täna olid südamlikud vestlused päeva peateemaks. Selle Ingvar Villido Lilleoru teema valguses paistis kuidagi väärtuslikum see, et võid ju ennast tühjaks rääkida ka kolleegile, sõbrale, elukaaslasele. Selleks ei pea kusagile raha eest rääkima minema. Ega siis raha seal vahel ei parenda asja.

* Satas jälle vihmakest, müristas ja välku lõi. Tundub, et see suure soojaga suvi on nüüd otsakorral.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar