esmaspäev, 6. august 2018

Puhkus vs probleemid


Märkamatult ja leitsaku saatel jõudis august. Isegi august ei hüüdnud. Aga ilus on, soe on  ja mulle sobib. Hingevärinal vaatan hommikuid, et ega see toredus veel ei lõpe. Nii nagu puhkus siu-vipsti läbi sai. Ega ma just palju aega endale ei võtnud. Tüüpiline. Sest marjad, kurgid, laps, lapselapsed, sõbranjed, koer, kodumasinad, kontserdid, puugid,  herilased.
Marjad ja kurgid vajasid lihtsalt menetlemist, sest esimesed neist käivad majaga kaasas ja teised olen ise maha pannud. Tüütu sellel tegemise hetkel on, aga talvel on hea.
Laps vajas sagedasti sõidutamist, mille tõttu puhkusele kohast kaua magamist praktiseerida eriti ei saanud.
Arbuusijäätis
Lapselapsed viisid ajas tagasi ja tuletasid ise ennast emmena meelde, lisaks olid nad põhjus randa minemiseks, laevasõidul osalemiseks, hessis söömiseks ning koduköögis mäkerdamiseks (arbuusi ja õunajäätise ise tegemine on ju mäkerdamine). Kannatasin välja kõik tekionnid, paberisodi ja liivahunnikud.
Ämari sõjaväelendurite kalmistu
Rummu karjäär
Sõbrannadega väikesed tripid viisid teatrisse ja  Loode-Eestisse. Kõikvõimas Facebook andis võimaluse kokku saada ka siiskuisuuredlapsedolidväikesed-aegse tuttavaga. Jällenägemisrõõm oli täiesti siiras ja kui ikka nii kaua näinud ei olnud, siis jututeemasid jätkus. 
Padise klooster


Koerale on kuumus muidugi keeruline, otsib kohta, kus ta saab olla ning lisaks nahaprobleemid, mis vajavad ravitsemist.
Kodumasinad annavad meil kordamööda alla. Mikrouun oli viimane, mille toast välja tõstsin.
Puugid pressivad end külge märkamatult. Aega nad ei röövi, kuid paanikat külvavad küll. Kõik need hoiatavad artiklid aitavad hirmule kaasa. Puhata aitas tervelt ühe päeva herilane. Sain sutsata sinna, kuhu ta mitte ei tohiks. Olnut aga tagasi võtta ei saa. Ja nii ma vaatasin ja mõtlesin, siis jälle mõtlesin ja vaatasin. Aga üle läks. Küllap oleks siis ka läinud, kui vähem oleksin vaadanud ja mõelnud.
Nii et puhkus ja probleemid vs puhkus ja puhas toredus. C'est la vie.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar