esmaspäev, 3. juuli 2023

16. postitus

 

*Väntasime tänagi ujuma. Uss ootas mind vees, s.t ujus oma ujumist, aga mulle tundus küll, et ta passib mind seal sihilikult J Hea, et turvamees kaasa tuli, on kindlam tunne, kui tead, et keegi sind päästma tuleb.😀

*Hing ei anna aiamaa olukorra pärast rahu. Tegin ikkagi tilli-herne korduskülvi, et siis varsti nina maas taimede tärkamist passimas käia. Tahaks ju oma peenralt, milleks need peenrad siis on.

*Ma lihtsalt ei viitsi arvata poliitikast mitte midagi. Aga olin sunnitud taas kuulama kuidas Kaja Kallas kõik uppi keerab. Teisiti arvamine tekitaks tüli, ja nii kehitasin vaid õlgu. Mina ei tea, kas Kaja Kallas on kõigis hädades süüdi, ei tea ka, kas Martin Helme või Jüri Ratas on. Mõttetu vaenamine.

*Mõtlesin ülejäänud aja rannas veeta ja raamatut lugeda, aga igast ilmakaarest hakkas saabuma suuri ja tumedaid pilvi ning minu plaanid läksid luhta. See-eest vaatepilt oli vahepeal väga ilus, päike nende mustade pilvede vahelt muutis värvid looduses kirkamaks enne, kui vihmasadu, välk ja pauk algas.

*Kui see halb saatus tabab, tuleb hädasid järjepanu. Käisin tuttavat prouat õnnitlemas, tal oli sünnipäev hiljuti. Kahjuks ei ole ta ühest hädast toibunud, kui juba uus kallal. Miks küll peab nii olema, et ei saa seda ühte maist elu ilma suurte hädadeta nautida?

*Kohati on süümekad ka, et ma nii palju ringi rändan. Täna oli jälle minna, seekord suvituslinna Haapsalu. See linnake on igat seal viibitud hetke väärt. Nii kena roheline, lilleline, rahulik, nostalgiline ja turvaline paik.

*Hommikuteatri etendasid meil kaks jänkukest, kes kalpsasid rõõmsalt aias. Ajasid üksteist taga, käisid sauna trepil uudistamas, hullasid nagu noored lapsed ikka.

*Pool päeva ragistasin ajusid, nii et toss vist ka tõusis selle pingsa mõtlemise peale. Nimelt auto tagavaravõti oli ukraadino. Kui üheski võimalikus kohas ei olnud, tuli meenutada, aga sellest kasutusajast oli pea kuu möödas. Imelikul kombel ikka pikkamööda meenusid rõivad mida kandsin, teekond mida läbisin ja selle tulemusena tegin päringu lapsele, sorisin kotid läbi ning otseloomulikult oli võti taskus.

*Laisk vihmane päev. Vaatasin terve päeva laulupidu. Mees tegeles samal ajal remonditöödega. Meil see tasakaal on paigas J

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar