pühapäev, 8. juuli 2018

Kuulsid või


Kutsu poiss sööma, ütlen mehele. Kuulsid või. Sellega seoses meenub kohe viimane teatri külastus. Vaatasime Endlas „Meri, mehed, maa ja naised“ ( lavastas Ingomar Vihmar), kus oli pea sama stseen. Mulle see estraadietendus meeldis. Alati kui keegi laulab, olen ma müüdud. Seda enam, et Märt Avandi laulis „Maria Luisat“, mis tõi kananahagi ihule. Näitlejad on ka väga head lauljad! Etendus ise koosnes väikestest klippidest ja viib nõukaaega. Seega mul seoseid luua oli, naerda sai ja pisut nukkergi oli kohati. Väga meeldis ka klaverisaatja Rain Rämmel, kelle näoilmeid silmanurgast jälgisin. Ja need ilmed olid nii asjalikud, süvenenud ja lõbusad samuti – ikkagi etenduse osa.
Pärast etendust kohe kodupoole ei rutanud, suundusime hoopis teatrikohvikusse, kus oli jälle muusika. Sedakorda teiselaadne. Kaks lustlikku härrasmeest: STEVE BAKER (suupill) &JULIAN DAWSON (laul, kitarr), kõlasid kokku imehästi. Rahvas elas rõõmsalt kaasa ja tundus, et härrade südamed olid sulanud. Miks muidu nad mängisid ikka ühe ja teise loo veel pärast viimast lugu. Kuigi Elmar Trink oli juba rahvast manitsenud, et härrad jäävad nii söömata (miskit kusagil oli kokku lepitud).
Suvine programm on aga tihe, kultuurikava muudkui täieneb. Üritused kattuvad ja tuleb teha valik. Eilegi õhtul isutas minema, aga tegime kodus nii innuga aiatöid, et kahju oli mehele öelda, et kuuled või, läheme.😏

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar