kolmapäev, 12. september 2018

Loen ja kerin üle


Suur suvine soojus on nüüd asendunud. On olnud imeline suvi. Kes teisiti väidab on…  Olen küll teinud ajaröövijate gruppidega Facebookis lõpparve, aga aiahuvilisena vaatlemisest loobuda ei taha, ning koerahuvilisena ja siis veel... Seega satub ette igasugu postitusi. Kauneid pilte, millele saab rõõmuga pöidla visata, mõnele ka ohh-oo hüüda. Kommenteerima ma tavaliselt ei kipu. Tavaliselt, vahest küll, kui on selline tuju, et tahaks midagi sekka öelda, seda siiski teen. Teiste kommentaare loen aeg-ajalt, sest mõnikord on meelelahutust raske leida, ja siis need kommentaariumid sobivad selleks küll. Kas või nii häda pärast.😉
Suvise leitsaku ajal oli kakelung aiagrupis, kellele meeldib vihm ja kellele ei meeldi. Üks süüdistas kitsarinnalisuses kuivuse armastajat: „Loodus kõrbeb, puud ja põõsad ootavad vett ja teie siin kiidate päikest“. Nagu see mis kellelegi meeldib muudab ilma.  Teine laidab vihmakummardajaid, kes teavitavad vihmast ja ei jõua ära sajatada, kui vihma asukohta pole pandud juurde. Mine tea, äkki saab selle pilve kuidagi endale tirida, kui asukohta teada. Meie president ütles, et selle suve vanasõna on „Vihma üle ei kurdeta“, siis võib ju lisada, et vihma pärast kakeldakse ka, kui väga vaja. Kasvõi kirjasõnaliselt kui muidu ei saa.😃
Keegi pani üles pildi vetsupotti isututatud lilledest ning sai selle eest ka hurjutada, et rikutakse siin aiahuviliste maitsemeelt, sest kui väga palju selliseid pilte näidata, siis arendatakse maitsemeelt negatiivses suunas ja nii õitsevadki lilled meil vaid vetsupottides.
Käsitöö grupis on silma jäänud arvamine, et vorbitakse ühesuguseid masstooteid, aeg-ajalt tuleb ette plagiaadi teema ja siis need halvasti viimistletud tooted, mis ei ole atraktiivsed näitamiseks.
Koerte grupist tulevad meelde dilemmad koerasõprade (armastajate) seas, et kas koer poodi või mittepoodi ja kui keegi arvab teisiti, siis kurjad koeraomanikud klähvivad ja kohati minnakse ka isiklikuks.
Siiski on enamus inimesi  sarnast „meelelahutust“ ei pakku ja mittemeeldimised hoitakse endale, keritakse üle. Aga siiski on tore, et kommenteerijaid jagub, ilma oleks liiga igav.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar